středa 28. září 2016

Shiseido Benefiance Concentrated Anti-Wrinkle Eye Cream a Estée Lauder Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Eye Creme


Škoda, že si nepamataju, jaký byl můj první koupený krém kolem očí. Typuju, že nějaký od Oriflame, protože moje máma v Oriflame docela jela a já se k ní s radostí přidala. Teď máma vyměnila Oriflame za Vichy a já náhradu stále hledám.

Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Eye Creme mám už asi třetí balení. Voní velice jemně, rychle se vstřebává, lehce hydratuje, na pokožce je příjemný. Asi mi to třikrát stačilo, protože jinak si nedokážu vysvětlit, že jsem do něho šla opakovaně. Když mám podrážděnou kůži kolem očí, jsem ale vděčná za krém, který mě nepálí a nederou se mi z něho slzy do očí. 


 Asi jsem si tak jednoho dne řekla, že Advanced Time Zone nic moc a rozhodla se zkusit něco jiného. 
Z Japonska.




Shiseido Benefiance Concentrated Anti-Wrinkle Eye Cream se mi na první pohled moc líbil. Podle recenzí měl být vhodný pro citlivou suchou pleť. Mohu to potvrdit, je to hutný krém, který mi sedí mnohem více než Estée Lauder Advanced Time Zone. Ale nezdá se mi, že by dělal něco zásadního s vráskami nebo kruhy pod očima. Jako výživná krém ale funguje skvěle. Příště se zas porozhlídnu někde jinde. Nejspíš u Clarins nebo Kiehl’s.





Žádné komentáře: