pátek 3. června 2016

Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant & UV Defense SPF 50

Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant & UV Defense SPF 50 mi nedávno došel a tak jsem si říkala, jestli do něj jít znovu nebo zkusit nějaký jiný. Obsahuje jakýsi superantioxidační komplex a SPF 50. 



Těžko říci, jak by moje pleť vypadala, kdyby tam ten super komplex nebyl, ale jako krém s SPF 50 funguje dobře. Bez problému se snese s makeupem, hezky se vstřebává a nezanechává mastný film. Parfemace je pro mě snesitelná. Používá se na denní krém. Bez krému s SPF 50 nevycházím z domu. Ani v zimě. Pigmentové skvrny přesto mám a v létě samozřejmě mnohem výraznější. Největší vinu přikládám antikoncepci. 

Zkusila jsem několik přípravků, ale největší kámen úrazu je ten, že mi nadšení brzy opadne. Právě čas je u depigmentačních přípravků parametr, na kterém vše stojí. Poslední depigmentační péči jsem měla od Biodermy. White Objective Sérum trochu pálilo, ale nebylo to nic, co by se nedalo vydržet. Mazala jsem se pravidelně jen měsíc, rozdíl jsem nezaznamenala. Trvanlivost séra byla snad jen dva měsíce, takže když jsem mu chtěla dát ještě šanci, byl již nepoužitelný. Ale ještě to sama se sebou nevzdávám.



Žádné komentáře: