úterý 15. března 2016

Mini Perry Satchel

K Vánocům jsem si udělala velkou radost a pořídila si nádhernou Mini Perry Satchel od Rebeccy Minkoff. Jsem už asi 5 let spokojenou majitelkou její MAC Cross Body Bag, která mi stále dobře slouží a nepřestává mě bavit řetízek. Mám ji v černé barvě, a kdyby se to teď všude nehemžilo jen mini verzemi, pořídila bych si na léto světle modrou.

Po Mini Perry Satchel jsem už dlouho pokukovala, ale vždy jsem samu sebe přesvědčila, že mi stačí MAC. Nezbytnosti, bez kterých malí prckové nemohou existovat, jsem dala do kočárku. Čas kočárku ale odvál čas a to rychleji, než bych sama chtěla. Potřebovala jsem kabelku, do které se mi vejde sváča pro děti, dva plyšáci a pár skromných maličkostí pro mě. Na rebeccaminkoff.com byly právě slevy. Na rozdíl od mého prvního nákupu se teď k objednávce rovnou připočítají Duty & Taxes, takže vidíte, kolik vás bude celá záležitost stát. Žádné překvapení u dveří.

Všechno vypadalo v nejlepším pořádku. Až na to, že mi v potvrzovacím emailu nepřišlo Tracking Number. Mám ráda svoje zásilky pěkně pod kontrolou. Činí mi nesmírné potěšení z dálky sledovat, jak se ke mně pěkně pod dohledem přibližují. A tady, u nákupu roku nic. Byla jsem poněkud vykolejená. Mám u zásilek, které se nedají sledovat, několik špatných zkušeností. Vlastně všechny. Všechno, co šlo z ciziny bez Tracking Number bylo ztraceno. MAC přišla přes UPS, předpokládala jsem, že to bude stejné. Nebylo. Péče o zákazníky mi sdělila, že až bude moje Perry v Evropě, TN mi pošlou. A poslali. Nakonec má tenhle příběh šťastný konec. Perry dorazila s GLS. Naprosto v pořádku, krásně zabalená a snad ještě hezčí než na fotkách. Trvalo jí to 14 dnů. 

K elegantní kabelce potřebuji trochu ujeté boty. Je to taková moje rovnováha. Chtěla jsem si je pořídit už minulý rok. Vyhlídla jsem si podobné od Ecco, ale z nějakých zapomenutých důvodů jsem to nedotáhla do konce. Tyhle od Hope jsem si zamilovala na první pohled. Všichni potřebujeme hope. Mám velikost nohy 38, objednala jsem si 38 a sedí skvěle. Je to asi ta nejpohodlnější bota, co jsem kdy měla na sobě. 

Kdyby to náhodou někdo četl ... . :-) Na rebeccaminkoff.com jsou právě slevy. 



Žádné komentáře: